Particuliere Verhuizingen

Verhuisbedrijf Gordijn is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en inboedel verhuizingen. Wij maken van jouw verhuizing een zorgeloze ervaring. 

Jouw verhuizing uitbesteden? 

 

Particuliere verhuizing

Het verhuizen van een particuliere inboedel is echt een vak apart, dat weten we bij Verhuisbedrijf Gordijn maar al te goed. Mike Gordijn, eigenaar van Verhuisbedrijf Gordijn, heeft meer dan 20 jaar ervaring met particuliere verhuizingen en mag zich daarom wel gespecialiseerd particulier verhuizer noemen. Lees snel verder hoe wij u kunnen ontzorgen tijdens deze stressvolle dag.

Bekijk ook: 

Duurzame verhuizer

Omdat wij bij Verhuisbedrijf Gordijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden, werken wij uitsluitend met recyclebare en bio-based verpakkingsmaterialen. Je kunt hierbij denken aan bio-based wikkelfolie, bio-based noppenfolie en Ecomask tape. Deze materialen nemen wij na gebruik ook weer mee zodat zij  gerecyled kunnen worden. Na het eerste kwartaal 2021 beschikken wij over zowel een verhuiswagen op CNG als een elektrische verhuiswagen.

Hoe gaat een particuliere verhuizing in zijn werking?

Nadat er contact is geweest voor het maken van een afspraak komt onze taxateur geheel vrijblijvend bij u langs. Tijdens deze afspraak zal de taxateur de inboedel opnemen en kunt u eventuele bijzonderheden of wensen aangeven. Na de afspraak krijgt u van ons een offerte toegestuurd met onze afspraken en diensten. Bij een akkoord leveren wij u wanneer u wilt de verhuisdozen, inpakpapier en stickers bij u af. Op de dag van de particuliere verhuizing komt de verhuisploeg zich aan u voorstellen en lopen we nog even een snelle ronde door het huis voor de laatste bijzonderheden, daarna starten we met het voorbereiden en inladen en van uw inboedel. Nadat alles is ingeladen loopt de voorman samen met u een ronde door de woning ter controle. Eenmaal bij het losadres aangekomen laden wij uw inboedel weer uit, pakken we de meubels uit en zetten deze tezamen met de verhuisdozen op de juiste plek. Na de particuliere verhuizing loopt de voorman nog even een controle ronde met u door de woning of alles naar wens is voordat de verhuisploeg weer vertrekt en alle verpakkingsmaterialen weer meeneemt. Wanneer u alle verhuisdozen weer leeg heeft maken we een afspraak en komen wij deze weer ophalen.

Nog geen nieuwe woning

In sommige gevallen kan er nog niet direct naar de nieuwe woning verhuisd worden, ook dan heeft Verhuisbedrijf Gordijn een goede oplossing. Met een opslagloods in Den Haag en Rotterdam hebben wij genoeg plek om uw inboedel in een container te laden en te stallen in de opslag bij onze partner. Ook kunt u een gedeelte van uw inboedel laten opslaan en bijvoorbeeld een gedeelte naar een tijdelijke woning laten verhuizen, er zijn veel mogelijkheden. 

Welke diensten bieden wij aan

Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden bij het verhuizen van uw inboedel, daarom nemen wij graag wat taken uit handen. Wij kunnen u naast het verhuizen van uw inboedel assisteren met de volgende werkzaamheden.

 • Het inpakken van de verhuisdozen
 • Het de- en monteren van meubels
 • Het afhalen en ophangen van lampen
 • Het verpakken van schilderijen
 • Het afhalen van gordijnen en railsen
 • Het bezemschoon opleveren van de woning
 • Het afvoeren van meubels
 • Het afkoppelen en aansluiten van de wasmachine

Speciale wensen

Omdat geen enkele particuliere verhuizing hetzelfde is en niet iedereen hetzelfde belangrijk vindt nodig ik u uit om contact op te nemen met Mike Gordijn zodat u er samen uit kan komen, er zijn veel mogelijkheden.

Is mijn inboedel wel verzekerd

Verhuisbedrijf Gordijn is verzekerd bij Boelaars en Lambert, de verzekeraar voor verhuisbedrijven. Iedere inboedel is standaard verzekerd tot een bedrag van € 100000,-. Mocht uw inboedel meer waard zijn dan verzekeren wij dit graag bij. Ook tijdens een eventuele opslagperiode is uw inboedel gewoon verzekerd.

Maak via onderstaand telefoonnummer snel een afspraak met Mike Gordijn voor een verhuisofferte op maat!

 • Duidelijke offerte vooraf
 • Duurzaam Transport
 • Professionele verhuizers
 • Professionele montage
 • Duurzame materialen
 • Ervaring met projecten
 • Eigen materiaal

Privacy Preference Center